🐰 Dag vriendjes! 🐰

Juf Lien heeft vandaag een nieuwe Thuisspeelkriebel voor jullie klaarstaan. Het gaat er eentje zijn waar je super rustig en ontspannen van gaat worden. 🧘‍♀️ Ben je benieuwd wat het is? Klik dan snel op onderstaande video of ga een kijkje nemen op onze Facebookpagina: Thuisspeelkriebels. Laat ons ook zeker weten wat je ervan vond door ons te taggen of de #thuisspeelkriebels te gebruiken. Geniet ervan!

Happy Kids Massage, voor 2,5/3-jarigen 👧👦, met als doel: rustig worden, genieten van de aanrakingen en verbondenheid voelen.


2 reacties

Van den Meerssche Karin · 10 april 2020 op 8:22 am

Ik ben zeer verheugd dat jullie dit in de opleiding mee krijgen.
Bewust leren ademen, tot rust komen, alle emoties voelen en laten stromen is ok, Ik ben ok , zijn nu in deze tijd van groot belang om mee te geven aan onze kinderen. Een juf /meester die dit voorleeft aan haar/ zijn kleuters is wat we nu nodig hebben .
Knap gedaan je komt zeer rustig over en neemt je tijd om de oefeningen voor te doen👌
Dank voor dit met ons te delen. Zijn er nog filmpjes? Waar kan ik ze vinden?
Mvg,
Karin

    Janne Mangelschots · 11 april 2020 op 11:10 pm

    Dag Karin,
    Ik geef het compliment zeker door aan juf Lien.
    Er zijn zeker nog andere filmpjes. Deze staan op de website onder het luikje: Kleuteronderwijs – Thuisspeelkriebels, en je kan ons ook terugvinden op onze Facebookpagina: Thuisspeelkriebels. Daar verschijnen elke dag nieuwe activiteiten op.

    Veel plezier ermee!

Gesloten voor reacties.